Despre noi | Mirenis Grup

Va multumim pentru interesul dumneavoastra fata de Mirenis Grup

Cine suntem ?

Firma de constructii Mirenis Grup sa infiintat in anul 2005 in Spania, avand ca obiect de activitate constructiile civile si industriale,dar si reabilitari de drumuri, poduri si podete. In 2011 ne-am relocat in Romania, aducand cu noi o experienta bogata, un mod de lucru organizat si o atitudine europeana.
Interesele clientilor nostrii sunt cele mai importante. Succesul companiei noastre depinde de calitatea ireprosabila a lucrarilor, fapt care duce la mentinerea unei relatii bune cu beneficiarii. Ne mandrim cu reputatia noastra pentru onestitate, integritate, calitatea personalului si a lucrarilor.
Ne angajam sa mentinem o relatie deschisa cu clientii nostrii, oferind un produs de inalta calitate, la timp si in buget si asigurarea unui mediu de lucru sigur si securizat. Scopul nostru este de a ne remarca si in Romania ca fiind o firma de constructii serioasa, cu rezultate excelente.

Ce facem ?

Firma de constructii Mirenis Grup executa:

– Lucrari de  reabilitari de drumuri, poduri si podete ( tip C2 , P2 , D2 , D3 , D4)
– Lucrari de constructii civile si industriale ,cladiri administrative si locuinte
– Lucrari de reabilitari si consolidari  cladiri
– Lucrari de  reabilitari de cladiri istorice

Firma noastra poate efectua toate tipurile de lucrari de constructii civile, cum ar fi cladiri rezidentiale, cladiri comerciale sau hale industriale pe structura metalica. Cu experienta in domeniul constructiilor civile, echipa noastra executa diverse tipuri de lucrari de constructii incepand de la case la cheie sau la rosu, case de vacante, consolidari, mansardari, hidroizolatii, termoizolatii, acoperisuri si servicii complete de mentenanta. Folosim materiale de calitate, echipamente si utilaje profesionale pentru toate tipurile de constructii civile.
Consideram lucrarile de drumuri si poduri si reabilitarea acestora o oportunitate cheie pentru cresterea noastra economica si  consideram ca suntem specializati in reabilitari de drumuri, poduri si podete. Executam lucrari de refacerea geometriei drumului in profil longitudinal si in plan; lucrari pentru evacuarea apelor pluviale; lucrari de siguranta circulatiei;
Serviciile de consolidari cladiri sunt efectuate  intr-un timp scurt la preturi accesibile, imbinand perfect pretul si standardele de calitate .